Fixa till konferensrummet på er radiostudio

 

Är din radiostudios konferensrum snyggt inredda, trendiga, fräscha och redo för att inspirera? Vad bra! Men är de funktionella och smarta? 

För att en konferens, ett möte eller en annan slags träff ska gå så smidigt till som möjligt behöver du också införskaffa vissa kontorsmaterial, tillbehör och inte minst whiteboardtavlor. Och de behöver inte alls se så där tråkiga och kladdiga ut som de gjorde under skoltiden, utan istället utgöra en inredningsdetalj som höjer rummet ytterligare. Funktion och stil går ju hand i hand, trots allt.

Handla whiteboardtavlor online

Om du känner dig träffad kan du kolla in utbudet som finns online. Du kan välja bland stilrena whiteboardtavlor utan ram, mindre memo-tavlor som kan ligga på skrivborden, eller glastavlor i både svart och vitt. Det finns även olika alternativ, tavlor på hjul, med matt yta, och sådana som tar upp hela väggar. Möjligheterna är oändliga och kan inspirera vem som helst, så köp det som ni behöver redan idag. Uppgradera konferensrummet och imponera på gäster, kunder, chefer, nyanställda och äldre anställda. Skapa ett utrymme som inte bara är snyggt utan även fungerar så pass väl att ingen vill lämna mötet. Skapa ett utrymme som revolutionerar radiostudion på riktigt.